Charon van Velzen

Tot voorkort terug waren mij een heleboel dingen niet duidelijk. Waarom ben ik zo’n gevoelig persoon? Waarom weet ik niet goed wat ik wil in de toekomst? En hoe ga ik daar achter komen?

Want op mijn werk had ik last van deze gevoelens omdat ik graag verder wil leren, en altijd veel dingen opmerk op de werkvloer. In het dagelijks leven benaderen veel vrienden mij om te praten over hun gevoelens, blijkbaar vinden ze dat prettig bij mij. Maar hoezo dan?

Het werd mij allemaal duidelijk toen ik laatst bij SYT een training heb gevolgd en een avond onder het genot van een kopje koffie met Claudia , mijn schoonmoeder, aan de tafel zat te kletsen. Wij bespreken een hoop, en ik kan overal over praten met haar. Dat zit in haar natuur, ze veroordeeld niet, is de rus zelve en ze toont begrip en geeft super goed advies. Niet zo gek natuurlijk dat ze het bedrijf SYT ‘ strenghten your talents’ heeft opgericht, al haar natuurtalenten maken SYT. Claudia heeft mij al veel vaker wegwijs gemaakt met mijn gevoelens, maar dit gesprek was een bijzonder moment.

Ik had mijn passie terug

Naar aanleiding van een training bij haar om er achter te komen welke natuurtalenten ik bezit en hoe ik deze het beste kan benutten ben ik erachter gekomen dat ik best op mijn plek zit op mijn werk, maar dat eigenlijk een stap naar een andere functie nog passender voelt, completer. Gelijk deze avond heb mijn ideeën uitgewerkt, en neergelegd bij de directeur. Wat vonden ze dat stoer, even een meid die binnen stapt met ideeën om mee te zwemmen met onze grote groei in het bedrijf, en een nieuwe functie heeft uitgewerkt. IK HAD MIJN PASSIE TERUG.

Dit idee zal misschien in de toekomst opgepakt worden maar de grootste overwinning is dat ik het gewoon voorgelegd heb en ik weet nu waar mijn passie en natuurtalenten liggen, ik herken mezelf nu als geen ander en ook naar mezelf was ik nieuwsgierig en op zoek.
Ik kan iedereen SYT aanraden, het is in het dagelijks leven, privé als werk gerelateerd een Mind opener en Eye opener! SYT kan ik overal toepassen, dit maakt mij bewust van mijn daden, en denken in het dagelijks leven.