Learn it!

Leer je talenten kennen door het doen van de Strengthsfinder test. Iedereen heeft geweldige talenten. Hoe meer we weten welke dat zijn, des te meer we zien hoe uniek we zijn. Wil je meer weten over de strengthsfinder test?  

Love it!

Na het ontdekken van jouw unieke talenten gaan we verder. Je gaat van je talenten houden (love). Ze zijn van jou. Door oefening krijg je inzicht in je talenten. Dan besef je dat jouw talenten het beste gebied zijn om te groeien. Lees de ervaringen van mensen die hun talenten al hebben ontdekt.

Live it!

De eerste stappen zijn gezet. Je weet je talenten. Je houdt van je eigen unieke talenten en nu ga je een doel neerzetten en een aktieplan maken om ze in je leven in te zetten.  Wat gebeurt er als je met je sterke talenten gaat werken?

34 thema’s van de Clifton StrengthsFinder™

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom je bepaalde keuzes maakt? Waarom je doet wat je doet?  Waarom je van sommige dingen houdt?  Waarom je beter bent in bepaalde dingen dan andere mensen? Daar is een reden voor : Het zijn je talenten.
4

Analytical

Mensen met het thema Analytical sterk aanwezig zoeken naar redenen en oorzaken. Zij hebben de bekwaamheid om alle factoren te overdenken die effect hebben op de situatie.
14

Developer

Mensen met het thema Developer sterk aanwezig zien het potentieel in anderen. In hun zienswijze is niemand af, compleet. Iedereen zit vol mogelijkheden en die willen zij aanmoedigen.
34

WOO

Mensen met het thema WOO sterk aanwezig genieten van de uitdaging nieuwe mensen te leren kennen en ervoor te zorgen dat zij aardig gevonden worden. WOO staat voor "Winning over Others" .