Blog SYT

Wij schrijven graag en houden je op de hoogte
 • Investeer in medewerkers

  Er is aangetoond door Gallup dat wanneer je investeert in medewerkers in het ontwikkelen van je natuurlijke talenten dmv oefenen , je 7,8 % productiver bent.

  En voor teams geldt dat ze 8,9% winstgevender zijn.

  Lees meer
 • Strengthsfinder test

  Dit is een tool waaraan meer dan  50 jaar wetenschappelijk onderzoek is voorafgegaan. Hiervoor heeft Gallup ( de organisatie die de strengthsfinder vertegenwoordigd) miljoenen mensen van laag tot hoog geschoold geinterviewd.  

   

  Lees meer
 • Strengths based development

  Strengths based development gaat niet alleen over het ontdekken van je talenten . Het is vooral om je te helpen je talenten tot sterktes te maken. Hiervoor heb je een coach nodig. Je leert hoe je je sterktes kan inzetten om jouw doel te bereiken.

   

   

   

  I Lees meer

 • De conventionele benadering versus strengths-based

  Identificeren en gebruik te maken van je sterke punten geeft je toegang tot succes.
  De conventionele benadering van persoonlijke ontwikkeling kan je toegang tot succes beperken.

  De conventionele benadering van persoonlijke ontwikkeling start met de aanname dat wanneer we iets goed doe Lees meer

 • Talenten thema : Arranger

  Dan zal je in je top talenten arranger hebben staan. Lees hier wat het talententhema Arranger precies inhoudt.

  Lees meer
 • Wil jij weten waar je goed in bent?

  De meeste mensen zijn gewend om hun sterke punten te laten voor wat ze zijn en vooral te werken aan hun zwakke punten. Werken aan je zwakke punten kost veel meer energie en daar zul je nooit in uitblinken. Je bereikt veel meer als je werkt aan je sterke punten. Hier maak je veel grotere stappen v Lees meer

 • Wat is Talent nu eigenlijk?

  Dat talenten belangrijk zijn is duidelijk, maar wat is een talent nu eigenlijk. Talent wordt vaak omschreven als een natuurlijk vermogen of een natuurlijke gave, maar dat is nogal vaag. Talent is eigenlijk een zich herhalend patroon van denken, voelen of gedrag dat op een productieve manier Lees meer

 • EP 10 Strengthsfinder test speciaal voor ondernemers

   

  Ben je benieuwd waar jij als ondernemer in uitblinkt en waar je hulp van anderen bij kunt gebruiken omdat je dat juist mist. Samen met je top 5 talenten kunnen wij je helpen om deze kwaliteiten te versterken en van goed naar geweldig helpen.

   

  Lees meer

 • Talenten in een organisatie

  Als je je talenten weet is het nog een hele uitdaging om ze te integreren in de organisatie. Daar ligt dus de grootste uitdaging. Want hoe kijk jij met jouw filter naar de organisatie ? En nog belangrijker hoe gaat de organisatie om met jouw talenten? Wat kun je met jouw talenten toevoegen aan de Lees meer

 • Samenwerken met ondernemers

  Samenwerken is voor de meeste mensen een hele uitdaging. Begrepen we elkaar maar wat beter . Dat zou het een stuk makkelijker maken. Als je samenwerkt dan draag je bij aan een gezamenlijk resultaat en dat doe je door een optimale afstemming tussen je eigen kwaliteiten en belangen en die van je gr Lees meer

 • Teambuilding Workshop - inschrijven

  Teambuilding is van onschatbare waarde voor bedrijven.

  SYT gaat een workshop organiseren speciaal voor Teams.

  De persoonlijke test en de interactie met je teamleden staat garant voor een zeer snelle en krachtige stap in de ontwikkeling van je team.

  Weet jij de denkwijze en talentfilter van ieder teamlid in jouw team? Een goed team kan alles, precies omdat elk teamlid niet alles kan.
  .
  Wat krijg je in de workshop :
   
  * Teamsessie van een halve dag
  * Elk teamlid ontvangt een persoonlijk rapport
  * Een gratis E-book

  Er is een maximaal aantal data beschikbaar dus schrijf je in als team en "unlock the potential of your team"
   
  Lees meer