Samenwerken met ondernemers

Samenwerken is voor de meeste mensen een hele uitdaging. Begrepen we elkaar maar wat beter . Dat zou het een stuk makkelijker maken. Als je samenwerkt dan draag je bij aan een gezamenlijk resultaat en dat doe je door een optimale afstemming tussen je eigen kwaliteiten en belangen en die van je groep of collega. Weet jij de kwaliteiten van je collega ondernemer? 

Ben jij benieuwd waar jij als ondernemer in uitblinkt en waar je hulp van anderen kunt gebruiken omdat je dat juist mist.

Als je je talenten weet is het nog een hele uitdaging om ze te integreren in je werkomgeving. Daar ligt dus de grootste uitdaging. Want hoe kijk jij met jouw filter naar de ander ? En nog belangrijker hoe gaat de ander om met jouw talenten? Wat kun je met jouw talenten toevoegen aan de ander waarmee je samenwerkt? Daarmee bedoelen we dan niet alleen de uitvoering van je functie, maar wat zou je verdere bijdrage kunnen zijn?  Het gaat dus om persoonlijke ontwikkeling én om daadwerkelijk iets te gaan DOEN met dit talent en potentieel.

Dan zul je ervaren dat samenwerken veel leuker en productiever is en dat jij als persoon samen met die andere ondernemer zult groeien.